Ontmoet de Sint in Den Haag

Megastores

Sinterklaas komt naar MegaStores!

Sinterklaas komt naar MegaStores met al zijn pieten! Tijdens zijn verblijf in Den Haag probeert hij zoveel mogelijk kinderen te bezoeken en zo brengt hij ook een bezoek aan MegaStores. 

Activiteiten zondag 26 november

Kidz-Dj 13:00 – 15:00 uur

In de Kidz-DJ ‘Sinterklaasshow’ zitten leuke en spannende onderdelen waarbij je wel mee moet doen, zo leuk is het! Zoals de grote Sinterklaasquiz... Gaan de jongens of de meiden winnen? Wie kan er het beste schudden met zijn billen? Wie is de coolste pappa en de zwoelste mamma in de zaal? 

Aankomst van Sinterklaas 13:30 uur
Het grote moment is aangebroken, Sinterklaas zal arriveren in MegaStores! Tijd om hem luid te verwelkomen met luid gezang. De pieten dansen en swingen erop los. De Sint is natuurlijk niet voor niets gekomen en iedereen mag met de Sint op de foto.

Sinterklaas Photobooth 13:45 – 14:30 uur en van 15.00 – 15.30 uur
De enige echte Foto-piet verschijnt en start met het maken van gezellige kiekjes. De foto’s die gemaakt worden zullen op de Facebook-pagina van de MegaStores terug te vinden zijn. 

Activiteiten woensdag 29 november

Sinterklaas bezoekt Kids Eiland tussen 14.00 – 14:45 en van 15.00 – 15.45 uur

Kom naar de meet & greet van Sinterklaas en zijn pieten bij Kids Eiland! Kids Eiland is het allerleukste speelparadijs van Den Haag en vind je in MegaStores op de tweede etage. 

Rijmpiet 13:00 – 17:00 uur
Rijmpiet fietst rond op een versierde bakfiets om iedereen te voorzien van een gedichtenflyer. Iedereen mag een rijmpje schrijven voor Sinterklaas en de flyer weer inleveren bij Rijmpiet. Met het schrijven van een gedichtje maak je namelijk kans op het winnen van een prijs! De winnaar wordt 5 december via Facebook bekend gemaakt.

Levende cadeautjes 13:00 – 17:00 uur
Er zullen twee levende cadeautjes rondlopen door de MegaStores die kleurplaten uitdelen.

Activiteiten zondag 3 december

Rijmpiet 13:00 – 17:00 uur

Rijmpiet fietst rond op een versierde bakfiets om iedereen te voorzien van een gedichtenflyer. Iedereen mag een rijmpje schrijven voor Sinterklaas en de flyer weer inleveren bij Rijmpiet. Met het schrijven van een gedichtje maak je namelijk kans op het winnen van een prijs! De winnaar wordt 5 december via Facebook bekend gemaakt.

Levende cadeautjes 13:00 – 17:00 uur
Er zullen twee levende cadeautjes rondlopen door de MegaStores die kleurplaten uitdelen.

Warme chocoladefiets 12:00 – 17:00 uur
De chocoladefiets biedt kinderen een bekertje warme chocolademelk aan met een taaitaaipoppetje.

Wil je nu al kleuren? Download de MegaStores Sinterklaas kleurplaat hier!

 

Frederik Hendriklaan

Sinterklaas op de Frederik Hendriklaan
Het is weer tijd voor de komst van de goedheiligman! Op 18 november kwam Sinterklaas aan in de haven van Scheveningen om daarna een mooie rit te maken door de straten van Den Haag. Zoals elk jaar kwam hij ook over De Fred en komt hij nog een extra bezoek brengen! Mis het niet!

 

Schoenzetten van 18 november t/m 1 december

De knutselplaat kunt u hieronder downloaden, maar kan ook opgehaald worden in de volgende winkels: Paagman, Haagsch Snoephuis, Kruid & Druif, Kaatje aan de Rein, Alpina, Nolten Schoenen en Release Kids Store. Kleur en knutsel het schoentje en lever het in bij één van de hierboven genoemde winkels. Vanaf zaterdag 2 december kunt u het schoentje weer ophalen en… misschien hebben de pieten er wel een verrassing in gedaan!

 

Bezoek van Sinterklaas met zijn pieten aan De Fred op zaterdag 25 november (12:30 tot 16:30 uur)

Sinterklaas en zes van zijn pieten bezoeken vandaag de Frederik Hendriklaan. Rond 12:30 uur arriveert hij bij Paagman, waarna hij een wandeling over De Fred zal maken samen met zijn pieten die natuurlijk strooigoed in het rond laten vliegen. Hij bezoekt alle winkels waar eerder het schoentje kon worden neergezet. Ontmoet Sinterklaas en zijn pieten, schud ze de hand of lever een verlanglijstje in en vergeet niet op de foto te gaan!

 

De route en tijden (indicatief) van Sinterklaas & pieten:

12:30 uur      Paagman                    Frederik Hendriklaan 217

13:00 uur      Haagsch Snoephuis  Frederik Hendriklaan 123

13:30 uur      Kruid & Druif             Frederik Hendriklaan 71

14:00 uur      Kaatje aan de Rein   Frederik Hendriklaan 63   

14:30 uur      Alpina                       Frederik Hendriklaan 269

15:00 uur      Nolten Schoenen      Frederik Hendriklaan 272

15:30 uur      Release Kids Store   Frederik Hendriklaan 301

 

Pietenband op zaterdag 2 december (12:30 tot 16:30 uur)

‘Daar wordt aan de deur geklopt’… ‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’. Een pietenband met een breed assortiment aan Sinterklaasliedjes loopt deze middag over de gehele Frederik Hendriklaan. Zin en dans gerust met ze mee! Verder wordt er warme chocolademelk uitgedeeld en zullen er pieten rondlopen met strooigoed.